Bruidskapsels

Home - Bruidskapsels

Bruidskapsels

Of je nou dik, dun, krullend, stijl, kort of lang haar hebt, er is altijd een goed bruidskapsel voor je te vinden. Ik help je alvast op weg met bruidskapsels voor ieder haartype.

Bruidskapsel met kort haar

Het is al lang niet meer dat er alleen met lang haar een mooi bruidskapsel gemaakt kan worden. Als je gewend bent aan het dragen van een stijlvol korte kapsel, kan er vandaag de dag heel veel. Met een super korte pixie stijl of een krullende bob zie je er op je trouwdag net zo mooi uit als elke langharige bruid. Als je gewend bent aan een kort kapsel moet het bruidskapsel passen bij je eigen stijl en gezichtsvorm. Wees niet bang om voor eenvoudig en chique te gaan zonder versiering als dat beter bij je past. En als je accessoires wilt gebruiken, denk dan aan een diadeem of een grote bloem.

Je hoeft je niet te houden aan de traditie of je korte kapsel te laten groeien alleen voor je trouwdag. Een kort bruidskapsel is prachtig.

Bruidskapsel met halflang haar

Met haarlengte tot aan de schouders kun je erg veel kanten op. Krullen, opsteken, steilen of werken met accessoires: al deze opties zijn geschikt als bruidskapsel. En vlechten en knotten zijn heel populair bij deze haarlengte. We kunnen ook een vlecht in je kapsel verwerken. Of we steken je haar op of verwerken een accessoire in je bruidskapsel.

Als je een chique bruidskapsel wilt, dan maken we een mooie knot. Dit doen we met behulp van een haardonut.

Houd je nou niet van een strak kapsel dan kunnen we er voor kiezen om het haar losjes op te steken. Niet al het haar hoeven we op te steken, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het voor de helft vast te maken. En de rest van het haar los te laten hangen over je schouders heen bijvoorbeeld. Een sluier of diadeem vallen bij deze kapsels extra op.

Bruidskapsel met lang haar

Als je lang haar hebt, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je het los en steil maar heb je slag in je haren? Laat het dan steilen. Wil je juist volume, dan kun je het laten krullen of licht touperen. Het effect van volume krijg je ook als je een grote bloem of haarstukje in je bruidskapsel zet. Wil je het graag los dragen, maar niet zo dat je rug bedekt wordt door haar? Dan kun je je haren naar een kant vastzetten. Het onderste gedeelte kun je dan laten krullen.

Wil je het juist opsteken? Dan kun je ervoor kiezen om een grove vlecht in je bruidskapsel te verwerken of het losjes vast te zetten met krullen.

Match je bruidskapsel met je trouwjurk

Kies je voor een strapless jurk? Steek je haar dan mooi op. Zo komen je boezem en schouders mooi tot hun recht. Wil je je haar niet helemaal opsteken? Steek het dan half op, waardoor je alleen de bovenste laag opsteekt. Met de onderste laag kun je dan ook weer alle kanten op.

Heb je een eenvoudige trouwjurk met een simpele hals? Draag je haar los en laat wilde krullen in je bruidskapsel maken. Zo kom je gegarandeerd tip top voor de dag.

Kies een bruidskapsel dat bij je past

Een bruidskapsel moet goed bij je passen. Het is tenslotte je mooiste dag! Ik adviseer je dan ook welk kapsel goed bij je past en welk kapsel juist niet.

We maken hiervoor twee afspraken: 1 om te kijken welk bruidskapsel goed bij je past en 1 afspraak op de trouwdag zelf. Ik kom dan naar de trouwlocatie. Wel zo makkelijk voor jou. Zo weet je zeker dat je er stralend bij loopt op jouw mooiste dag!

Meer weten over alle mogelijkheden van bruidskapsels?

Bel of whatsapp mij even op 06 – 103 62 842, stuur een e-mail naar info@dekaphut.nl of vul het contactformulier in. Je hebt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Of bekijk de prijslijst.