Hairextensions van Socap

Socap

Socap is van oorsprong een Italiaans bedrijf. Alle hairextensions die ze maken zijn van menselijk haar. De jarenlange research van haarverwerking zorgt voor een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. De productie gebeurt in de fabriek in Napels. Na de import van het haar uit India worden de haren gereinigd en ontkleurd.

Socap heeft 2 verschillende lijnen, de Classic Line en de Exclusive Line.

Socap Classic line

Deze hairextensions hebben 0,75 gram haar per extension en voorzien van een keratine waxje. Door het verwarmen van de bonding (waxje) wordt de extension vastgezet in het eigen haar. Deze wax extensions zorgen voor een perfecte aanhechting van de extensions. Ze zijn er in 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm.

Socap Exclusive Line

Deze nieuwe hoogwaardige hairextensions hebben volle dikke plukken van 1 gram haar per extension. Hierdoor kun je het haar twee keer zo dik maken met minder extensions.
Deze extensions zijn double drawn. Dit houdt in dat de hairextensions van boven tot onder even dik zijn. Ook deze extensions zijn voorzien van een keratine waxje. De Exclusive Line is er voorlopig alleen in 50 cm.

Meer weten over alle mogelijkheden van hairextensions?

Bel of whatsapp mij even op 06 – 103 62 842, stuur een e-mail naar info@dekaphut.nl of vul het contactformulier in. Je hebt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Of bekijk de prijslijst.